7.9.12

Braces. Brace yourself :D

Seronok tengok mardhiah cerita pasal braces
details gila kot,ala ala dentist gitu explanation dia
saja nak cerita pasal braces jugak,
tapi bukan yg macam mar sbb i know nothing pun pasal barces
hahaha. main pakai je kot.

sedar tak sedar dah pakai tujuh bulan rupanya.
hais, orang cakap kalau pakai braces berat turun
badan pun susut. tapi saya....... erm. macam takde perubahan pong
yelah orang pakai braces makan berpantang
saya ni kalau boleh kerepek,jambu batu,sate segala saya hentam.

haaa,cenggitu nak kurus. kirim salam la kan
setakat ni soalan biasa ialah "Sakit tak?"
Itu jugaklah soalan yang biasa saya tanya sebelum pakai braces dulu.
sakit memang sakittt. tipu kalau tak
bayangkan lah kan gigi senget benget yang berceranggah nak ratakan balik T.T

setakat tujuh bulan pakai ni,
baru sikit progressnya.
baru empat batang gigi cabut
and and anddd Alhamdulillah gigi bawah dah rata sikit!
dah nampak perubahannya. Terima kasih doc.

pehtu setakat ni baru pakai empat warna
kelabu, turquoise, purple anddd the latest one
baru pakai semalam warna oren.
warna paling best setakat ni turquoise. funky. ah gitu

ya Allah banyaknya bebel. haha thanks kepada sesiapa yang baca
kepada sesiapa yang nak pakai braces
think twice,oh no. fikir seribu kali please.
kalau gigi teruk sangat,pakailah :)

and kalau semangat kuat nak tahan sakit dalam masa yang lama.
ini nasihat daripada orang yang dah menyesal sikit. toodles :D

27.1.12

of twenty wishes

1.learn to swim
2.wear braces
3.lomo camera
4.first class honor
5.improve back Arabic
6.learn Spanish
7.further in master
8.go to Rome
9.a husband
10.majoring in aquatic
11.a mac book air
12.a blackberry
13.speak well in English
14.a better me
15.more educated
16.own a pet
17.meet seven wonders
18.scuba diving/snorkeling
19.hiking
20.bungee jumping

Not so happy new year

Helllllllllllllloooooooo ONE WHOLE YEAR. ONE FREAKIN YEAR I DIDN'T MANAGE TO WRITE A SINGLE POST! Haha 2018 has been one of my c...