10.4.13

That asdfghjkl moment that you can barely breathe

Good morning. Happy Wednesday! :)


Saja godek godek laptop then suddenly terjumpa  gambar yang dah lamaaaa gila nak cari
and nak tempek kat blog ni haaaa.
At last jumpaaa jugak. Tapi rasa dia dah tak eksaited macam dulu. Wahh kemain kann
tapi takpelah sebab dulu beriya nak post kan, so kita tunaikan jelah hajat diri sendiri



perasaan bila kantoi tu macammmm erm asdfghjkl
malu gilaa hoii. seriyes maluuu dengan beliau
tapi entahlaaa. ni angan angan je lah kan. zaman-tak-berapa-nak-matang and tak-fikir-panjang-dulu
cehhh dulu laaa sangat kann. padahal tahun lepas jeeee.
tapi tu lah, jodoh kita taktau mcm mana kan. kbai





6.4.13

Growing up. Growing old together?


Dah besar dah Ron Weasly. Dah boleh kahwin dah ni.
Haaa tengok. Cakap pasal kahwin lagi.
Gatai sangat kann. Belajar kasi habis dulu baru fikir, ok?



ANYWAY MALAM NI BALIK RUMAH YAY!
I'LL BE HOME IN LESS THAN 24 HOURS. WEEE



nak macam ni. tapi kalau boleh nak sampai syurga


BYE.




2.4.13

The third chapter

Assalamualaikum and Hello!


“Oh no. Don't smile. You'll kill me. I stop breathing when you smile.” 
― Tessa DareA Lady of Persuasion

Sekarang memang pesen buat summary tetiap bulan jelah
sebab takde masa and takde idea nak mengarut apa
kalau mengarut bebetul lain pulak jadinya nanti
private blog sekejap, tak sangka ada orang notice
rasa terharu kejap. kejap jela tapi.

anyway, ingatkan bulan lepas je yang laju
bulan ni laaaaaagi la kemain lajunye. tak sempat nak buat macam macam
bila start minggu baru tu, tengok tengok kejap je dah jumaat
dari minggu keempat dok bising nak hantar resume bagai
tapi end up sampai minggu ketujuh ni tak hantaq pun.........

sepatutnya hujung bulan mac ni accomplish another wishlist
nak pi tengok Hot Air Balloon. Sepatutnya laaaaaa.
tapi dah takda rezeki nak buat camna kannnnn
yang penting tahun depan nak pergi jugak. tak kira! (insert effect menjerit please)

banyak benda jadi bulan ni. seriously banyak
gembira banyak tapi sedih pun of course ada
tipu lah kata tak stress, dok homesick bagai
tapi entah, malas je nak fikir lebih. selagi tak effect sgt dekat diri. ignore jelahh
lagipun, Allah kan adaaaaa :)


dan Dia hantarkan ramai orang hebat dekat sisi saya
eh actually takdelah ramai pun. adalah beberapa
thanks a lot. Allah je yang boleh balas jasa korang :)


So, dah masuk bulan April dah.
tup tup weekend ni balik rumah. dah mid semester dah punnnn.
kejap sangaaaaaaat. tengok tengok nanti dah final.
lepastu nanti masuk 3rd year pulak. walawehhhh tak sangkaaa.




yang penting. minggu ni balik rumahhhh. oyeaah.


Random. Bye :)

25.3.13

Would you like to be my happily ever after?


Tajuk nak gempak je kan. Mengada betoi.

NAK KAHWINNNNNN. STRESS NYA MINGGU NI YA AMPUN SEBAB BANYAK TEST
YE SAYA NAK KAHWIN. I REPEAT THAT. SAYA NAK KAHWIN.

KBAI. saya tipu je. doakan saya dapat jawab test dengan baik.

Not so happy new year

Helllllllllllllloooooooo ONE WHOLE YEAR. ONE FREAKIN YEAR I DIDN'T MANAGE TO WRITE A SINGLE POST! Haha 2018 has been one of my c...