That asdfghjkl moment that you can barely breathe

Good morning. Happy Wednesday! :)


Saja godek godek laptop then suddenly terjumpa  gambar yang dah lamaaaa gila nak cari
and nak tempek kat blog ni haaaa.
At last jumpaaa jugak. Tapi rasa dia dah tak eksaited macam dulu. Wahh kemain kann
tapi takpelah sebab dulu beriya nak post kan, so kita tunaikan jelah hajat diri sendiri



perasaan bila kantoi tu macammmm erm asdfghjkl
malu gilaa hoii. seriyes maluuu dengan beliau
tapi entahlaaa. ni angan angan je lah kan. zaman-tak-berapa-nak-matang and tak-fikir-panjang-dulu
cehhh dulu laaa sangat kann. padahal tahun lepas jeeee.
tapi tu lah, jodoh kita taktau mcm mana kan. kbai





Popular Posts