The third chapter

Assalamualaikum and Hello!


“Oh no. Don't smile. You'll kill me. I stop breathing when you smile.” 
― Tessa DareA Lady of Persuasion

Sekarang memang pesen buat summary tetiap bulan jelah
sebab takde masa and takde idea nak mengarut apa
kalau mengarut bebetul lain pulak jadinya nanti
private blog sekejap, tak sangka ada orang notice
rasa terharu kejap. kejap jela tapi.

anyway, ingatkan bulan lepas je yang laju
bulan ni laaaaaagi la kemain lajunye. tak sempat nak buat macam macam
bila start minggu baru tu, tengok tengok kejap je dah jumaat
dari minggu keempat dok bising nak hantar resume bagai
tapi end up sampai minggu ketujuh ni tak hantaq pun.........

sepatutnya hujung bulan mac ni accomplish another wishlist
nak pi tengok Hot Air Balloon. Sepatutnya laaaaaa.
tapi dah takda rezeki nak buat camna kannnnn
yang penting tahun depan nak pergi jugak. tak kira! (insert effect menjerit please)

banyak benda jadi bulan ni. seriously banyak
gembira banyak tapi sedih pun of course ada
tipu lah kata tak stress, dok homesick bagai
tapi entah, malas je nak fikir lebih. selagi tak effect sgt dekat diri. ignore jelahh
lagipun, Allah kan adaaaaa :)


dan Dia hantarkan ramai orang hebat dekat sisi saya
eh actually takdelah ramai pun. adalah beberapa
thanks a lot. Allah je yang boleh balas jasa korang :)


So, dah masuk bulan April dah.
tup tup weekend ni balik rumah. dah mid semester dah punnnn.
kejap sangaaaaaaat. tengok tengok nanti dah final.
lepastu nanti masuk 3rd year pulak. walawehhhh tak sangkaaa.




yang penting. minggu ni balik rumahhhh. oyeaah.


Random. Bye :)

Comments

  1. I thought this blog is dead by now hmm oh well hahahahahahahahahahaahahahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts