Joining the ordinary skincare hype

Selama ni asyik nak bazir duit beli make up but honestly I don't even like wearing makeup. Not that I'm confident without makeup haha, but I don't know how to wear it nicely/right/and muka sama je makeup tak makeup pun (?).

Yelah, umur makin meningkat naik. Kena lah start jaga muka elok elok

TAPI PALING MALAS PAKAI SUNBLOCK! Padahal benda tu la penting. Sia-sia je pakai skincare kalau tak pakai SUNBLOCK.

So my wishlist for skincare right now:

1. The Ordinary Niacinamide Serum 



2.MUJI High Moisturizing Milk


3. OIL Cleanser (tapi tengah cari yang best dan MURAH). 
Setakat ni mungkin SENKA/MUJI. Sebab Hada Labo mahai ngat



4.COSRX Sunscreen 
(sekarang tengah pakai Nano White tapi saja nak try benda baru)
Oh sebabnya nak try buat double cleansing method thus I need OIL cleanser ASAP. Beriya search review bagai ya Allah bagusnya kalau masa tulis thesis bersungguh camni cari info hahaha

Nape tah tetiba tulis blog balik. Tapi kejap je ni. Bulan depan mesti dah lupa tengok blog semula. OKbye.

Popular Posts