2017

Assalamualaikum and hi!

Dah masuk minggu ketiga tahun 2017, dan azam 2016 untuk tulis dalam blog masih terkubur begitu sahaja hua hua. Sekarang tengah busy, busy berperang dengan diri untuk cepat cepat siapkan thesis. Malas, malas sangat nak writing. Tuhan je yang tahu betapa malasnya Syafiqah...


Anyway.. tahun ni Syafiqah dah masuk umur 25. Time flies kan? Kawan kawan dah ramai yang kahwin and beranak pinak. And then, here I am masih terkapai kapai nak habiskan master. Haha cerita pasal kahwin, nantilah.. Bukan first priority pun sekaranggg


So, dalam tahun 2017 ni aku harap aku akan:

1. tanggal braces yang dah lima tahun pakai
2. siapkan hantar thesis by hook or by crook sebelum OGOS 2017!!!
3. kurus (ok kurus ni azam sejak kecil. Taknak kurus la, nak sihat dan fit je)


okay dah bye nak siapkan thesis,

Popular Posts